Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 8 очолив топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів

Share

Китайські смартфони з кожним роком стають все краще і краще. Якщо ще 5 років тому керівництво Samsung і LG розцінювало будь-які заяви з приводу майбутнього виробників телефонів з Піднебесної як жарт, над якою всі сміялися, то тепер їм уже не до сміху. Співробітники видання GSMArena склали свій черговий щотижневий топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів, який очолив нещодавно представлений флагман Xiaomi Mi 8.

За даними експертів, за станом на 3 червня 2018 року, найпопулярнішим і найбільш обговорюваним в світі смартфоном є Xiaomi Mi 8, на які вже почали збирати попередні замовлення в Китаї. Цей апарат для багатьох людей став втіленням ідеального телефону. На другому місці розташувався такий же Xiaomi Mi 8, але вже з приставкою Explorer Edition. Цей апарат відрізняється від звичайної моделі прозорою задньою кришкою, а також вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців.

Трійку лідерів замкнув Xiaomi Redmi Note 5 Pro, тобто той самий недорогий бюджетний телефон, який оснащений подвійною основною камерою з вертикальним розташуванням і металевим корпусом. На четвертому місці опинився флагман OnePlus 6. Він на тлі новинок від одного зі своїх конкурентів виглядає вже не так цікаво і привабливо. П’ятірку вдалося замкнути Samsung Galaxy J6 (2018), який отримав спірні технічні характеристики і зовнішній вигляд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На шостій позиції опинився Nokia X6, тоді як сімку замкнув Xiaomi Mi 8 SE. Цей апарат має більш слабке технічне оснащення, ніж звичайна модель, але зате його ціна в Китаї в перекладі на українську валюту не перевищує 10 000 гривень. На восьмому місці опинився Xiaomi Mi 6X, а на дев’ятому – Samsung Galaxy J8. Останнє десяте місце належить Samsung Galaxy A6 + (2018). Цей апарат став єдиним більш-менш нормальним телефоном від цього виробника в нинішньому році, за винятком моделей Galaxy S9 і S9 +.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024