Xiaomi представила супербюджетний Redmi 14C з флагманським дизайном та новим чіпсетом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Xiaomi представила новий бюджетний смартфон, Redmi 14C, який відзначається абсолютно новим дизайном. У пристрої встановлений великий 6,88-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю HD+, частотою оновлення 120 Гц і піковою яскравістю до 600 нит. На задній панелі розташований круглий блок, що містить основну камеру з роздільною здатністю 50 Мп і датчик глибини. Фронтальна камера на 13 Мп розміщена у краплеподібному вирізі на передній панелі.

Реклама

Redmi 14C став першим смартфоном, що використовує чіпсет MediaTek Helio G81 Ultra. Пристрій доступний у кількох конфігураціях: 4/6/8 ГБ оперативної пам’яті і 128/256 ГБ вбудованої пам’яті, яку можна розширити за допомогою картки microSD. Це дозволяє користувачам вибрати оптимальний варіант в залежності від потреб.

Реклама

Серед інших характеристик нового смартфона – акумулятор ємністю 5160 мАг з підтримкою швидкої зарядки до 18 Вт, бічний сканер відбитків пальців і традиційний 3,5 мм роз’єм для навушників. Ці особливості підвищують зручність використання і практичність пристрою.

Redmi 14C вже надійшов у продаж в Європі, де його ціна стартує від 119 євро за версію з 4 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті, а варіант з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті коштує від 149 євро.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ