Шикарні Google Pixel 3 і Pixel 3 XL на безлічі фотографій

За останні півроку публіці показали безліч нових смартфон топового рівня, серед яких виявилися Samsung Galaxy S9, LG G7 ThinQ, OnePlus 6, Xiaomi Mi 8 , Sony Xperia XZ2, ASUS ZenFone 5Z, а також ряд інших моделей. Друга половина нинішнього року принесе разом з собою і ряд інших новинок, серед яких знайдеться місце для смартфонів Google Pixel 3 і Pixel 3 XL. Вже достеменно відомо, як вони будуть виглядати насправді.

Смартфон Pixel 3 отримає звичайний повнорозмірний екран із співвідношенням сторін 18:9, який зараз можна побачити в Pixel 2 XL. Що стосується просунутого телефону Pixel 3 XL, то йому приписують дисплей з вирізом у верхній частині, підтримка якого якраз з’явилася в операційній системі Android P. Хоч до анонса нових телефонів і залишається ще понад чотири місяці, проте вже зараз усі охочі можуть ознайомитися з тим, як вони будуть виглядати.

Група професійних дизайнерів показала шикарні смартфони Google Pixel 3 і Pixel 3 XL в працюючому стані на безлічі фотографій, завдяки чому вже зараз можна розглянути майбутні новинки у всіх подробицях. Телефони виглядає вкрай цікаво, однак розмір вирізу в дисплеї, звичайно, завеликий. Судячи з усього, «пошуковому гігантові» довелося зробити його саме таким через розташованого в ньому потужного динаміка, який в парі з іншим, розташованим під екраном, забезпечує гучний стереозвук.

Дизайнери впевнені, що новинки отримають подвійну основну камеру, причому вона буде мати різне розташування на корпусі. Сканер відбитків пальців як і раніше буде перебувати на задній кришці, а не в дисплеї, як хотіли б багато. Взагалі, по частині зовнішнього вигляду, смартфони Google Pixel 3 і Pixel 3 XL не зможуть чимось здивувати, тому як всі дизайнерські рішення вже можна було спостерігати в інших мобільних пристрої.

Відомо, що апаратною основою телефонів стануть 6 ГБ оперативної пам’яті і 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.