Nothing визнано найбільш швидкозростаючим брендом смартфонів у всьому світі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Засновник і генеральний директор компанії Nothing Карл Пей поділився вражаючими результатами зростання компанії, опублікованими аналітичною фірмою Canalys. Як повідомляє PhoneArena, Nothing стала найдинамічнішим брендом у світі в сегменті смартфонів і бездротових навушників.

Реклама

У першому півріччі 2024 року продажі смартфонів Nothing збільшилися на 246% порівняно з аналогічним періодом попереднього року, а в другому кварталі цього року цей показник досягнув вражаючих 693%.

У таких країнах, як Великобританія, Японія, Саудівська Аравія та Індія, Nothing стала найшвидкозростаючим брендом смартфонів у першому півріччі. Досягти цього успіху компанії допомогла популярність моделей, таких як Nothing(2), Nothing(2a) та Nothing(2a) Plus.

У сегменті бездротових навушників компанія також демонструє значні успіхи. У другому кварталі 2024 року продажі моделей Nothing Ear та Nothing Ear(a) зросли на 769% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

У США, Франції, Іспанії, Нідерландах та Італії Nothing став найдинамічнішим брендом бездротових навушників, а загалом у першому півріччі 2024 року їх продаж зріс на 331% порівняно з аналогічним періодом попереднього року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ