iPhone 17 Pro Max може перевершити всі очікування

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Хоча до випуску iPhone 16 ще кілька тижнів, чутки вже перемістилися на наступний рік. Згідно з новими даними, iPhone 17 Pro Max отримає ексклюзивну оновлену систему охолодження, яка об’єднає існуючі графітові листи з новою паровою камерою.

Реклама

Відомий аналітик Мін-Чі Куо повідомляє, що «оновлена система охолодження з технологією парової камери (VC) і графітовими листами» дебютує саме в iPhone 17 Pro Max. Інші моделі, такі як стандартні версії, Air і Pro, залишаться з поточною системою охолодження, без парової камери.

З огляду на те, що iPhone 17 Pro Max, за чутками, буде єдиною моделлю з 12 ГБ оперативної пам’яті, Apple логічно забезпечить його більш ефективним охолодженням. Бюджетніші версії, ймовірно, залишать з 8 ГБ оперативної пам’яті, як і в iPhone 15 Pro, де графітових листів достатньо для контролю температури.

Технологія парової камери працює шляхом випаровування рідини у вакуумному просторі, що допомагає ефективніше розсіювати тепло. Ця технологія вже використовується в деяких флагманах Android від Samsung, Google і OnePlus, і тепер Apple планує впровадити її в свій найкращий iPhone 2025 року. Чи стане вона стандартом для всіх моделей iPhone 18 у 2026 році, поки не відомо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ