Ще один китайський виробник смартфонів скопіює функцію iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Очікується, що компанія Oppo найближчим часом анонсує нову серію своїх флагманських смартфонів Find X8, і вже з’явилося багато інформації про ці пристрої. Нещодавно в мережі з’явився слайд, який розкриває, що серія Find X8 буде обладнана додатковою кнопкою, схожою на ту, що присутня на смартфонах Sony Xperia 1 VI. Проте, на відміну від фізичної кнопки Xperia 1 VI, у Find X8 ця кнопка буде ємнісного типу.

Реклама

На зображенні видно, що кнопка швидкого доступу розташована ближче до нижньої частини праворуч від смартфона і має таку ж форму та розмір, як і кнопка живлення на цій же стороні. З тексту на зображенні можна дізнатися, що кнопка виконуватиме кілька функцій. В режимі камери її можна натискати для знімання фотографій. Також зазначено “тривале натискання для зйомки” і “ковзний зум”, що, ймовірно, дозволяє користувачам проводити пальцем для збільшення або зменшення зображення.

Функція ковзання також буде доступна в додатку галереї, де користувачі зможуть прокручувати фотографії або змінювати масштаб під час перегляду конкретних зображень. У ігровому режимі кнопка швидкого доступу дозволяє натискати або утримувати її для виконання дій, наприклад, стрільби.

Додавання такої кнопки для камери логічне, оскільки серія Find X відома своєю високою якістю камер. Хоча фізична кнопка також є хорошим рішенням, ємнісна кнопка повинна бути зручнішою, особливо з урахуванням плоскої рамки Find X8, на відміну від вигнутої рамки у попередніх моделях серії Find X7.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ