Google Pixel 9a вперше показали на фотографіях

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Лише кілька днів минуло після презентації смартфонів серії Pixel 9, але в мережі вже з’явилися перші відомості про ще не анонсований Pixel 9a. Хоча його випуск очікується тільки наступного року, вже з’явилися фотографії пристрою.

Реклама

Знімки опублікували у закритій в’єтнамській групі шанувальників Pixel у Facebook. Можливо, на зображеннях представлений один з прототипів майбутнього Pixel 9a. Він має схожий корпус на звичайний Pixel 9, але відрізняється відсутністю фірмової горизонтальної смуги з камерами; натомість на ньому розміщено невеликий овал з парою об’єктивів.

Динамік виглядає так само, як у інших смартфонів Google. Також помітні симетричні рамки та отвір під фронтальну камеру в екрані.

Про технічні характеристики Pixel 9a поки що немає інформації, але є припущення, що він буде оснащений новим процесором Tensor G4, як і всі смартфони серії Pixel 9.

Зазвичай смартфони серії a анонсують у травні, але цього року Google змінила традиційні терміни, випустивши серію Pixel 9 у серпні замість звичного жовтня. Тому анонс Pixel 9a також може відбутися раніше або пізніше, ніж зазвичай.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ