4 способи, як швидко зарядити ваш смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Отримайте максимум заряду в найкоротші терміни. Скільки заряду може отримати ваш телефон за п’ять хвилин?

Оскільки наші телефони стали все більш і більш потужними, з великими і яскравими дисплеями, акумулятори всередині них часто не справляються зі своїми завданнями. Для багатьох буде знайома ситуація, коли в кінці робочого дня доводиться заряджати смартфон, який вранці мав 100% заряд батареї.

Однак в самі напружені робочі дні часу на зарядку телефону може не бути зовсім. Або, наприклад, коли закінчилася зустріч і є тільки п’ять хвилин, щоб зарядити телефон. Таким чином, ви хочете отримати максимальну зарядку акумулятора в найкоротші терміни. Щоб це було ефективно, виконайте наступні кроки, про які я розповім нижче.

1. Використовуйте режим літака ( «Airplane Mode»)

Один з найефективніших способів швидко змусити ваш телефон заряджатися полягає в тому, щоб обмежити кількість енергії, яке він буде витрачати, поки заряджається. І один з кращих способів зробити це – перейти під час заряду в «Режим літака (Airplane Mode)».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Це має більше значення, ніж ви думаєте. Без проведення перевірки бездротових підключень, оновлення програм і зв’язку зі своєю мережею, ваш телефон буде споживати набагато менше енергії, ніж зазвичай.

Навіть на землі, режим літака може стати в нагоді

Подумайте про це на прикладі ванни, яка буде наповнюватися водою набагато швидше, якщо в ній немає щілин і слив міцно закритий. Є очевидний недолік, що ви не отримаєте ніяких повідомлень або дзвінків, поки ваш телефон знаходиться в «Авіарежіме» , але якщо ви заряджаєте його всього кілька хвилин, це варто того, щоб принести таку жертву.

Фактично ви можете залишити свій пристрій в «Режим літака»  навіть після того, як ви його зарядите. Акумулятор буде виснажуватися набагато повільніше, якщо ваш телефон відключиться від зовнішнього світу. І як додатковий бонус, ви навряд чи перерветеся під час зустрічі. Ви можете виявити, що вам не потрібно перевіряти Twitter або Facebook так часто …

2. Не перевіряйте часто телефон

Ми згадували про «Авіарежіме» , але насправді є ще один спосіб заощадити заряд батареї під час зарядки телефону. Це досить просто, постарайтеся не піддаватися спокусі перевіряти пристрій кожні п’ять хвилин, щоб дізнатися наскільки високий рівень заряду батареї.

Великі і яскраві дисплеї на сучасних смартфонах досить вимогливі до часу автономної роботи, тому не піддавайтеся спокусі постійно перевіряти нові повідомлення або робити що-небудь з телефоном, поки він заряджається. Поставте його на зарядку і забудьте про нього на якийсь час.

Якщо ви не можете змусити себе відправити свій телефон в «Авіарежім» (див. Вище), тоді є ще один варіант – покладіть його лицьовою стороною вниз на стіл і відключіть звуки повідомлень, так у вас буде менше спокуси взяти його і почати перевіряти пошту і вхідні дзвінки. Десять хвилин спокійної підзарядки піднімуть рівень акумулятора вашого смартфона набагато більше, ніж десять хвилин зарядки під час перегляду веб-сторінок і дзвінків колегам.

Це ж правило застосовується до всього, що може розряджати батарею вашого телефону, тому не потрібно грати в ігри, дивитися фільми, слухати потокове аудіо або перегортати ваші фотоальбоми при зарядці телефону. Якщо ви знайшли кілька хвилин, щоб зарядити свій телефон, то ви цілком зможете розважити себе в цей час.

3. Вставте вилку в розетку

Можливість зарядки телефону від ноутбука, звичайно, дуже зручна, якщо поблизу немає розетки. Але кількість струму, яке ваш телефон буде отримувати від USB-роз’єму, ніщо в порівнянні з тим, що може запропонувати настінна розетка, хоча точні швидкості варіюються в залежності від задіяної технології.

Якщо вам необхідно зарядити телефон від USB, знайдіть комп’ютер, який є настільки новим, наскільки це можливо, тому що послідовні стандарти USB збільшують потужність, доступну для пристроїв. Знову ж таки, це залежить від того, який пристрій ви підключаєте до джерела живлення.

Розетку – ваш друг. Використовуйте її.

В кінцевому рахунку, все це означає, що п’ятихвилинний заряд батареї від розетки набагато краще, ніж від ноутбука. Тому, якщо у вас є можливість, перейдіть до електричної розетки.

Також непогано використовувати зарядний пристрій, який йде в комплекті з телефоном або, принаймні, є його надійною заміною. Швидше за все, цей кабель був виготовлений, щоб зарядити ваш пристрій якомога ефективніше, а заміна від сторонніх виробників може не заряджати акумулятор вашого телефону таким же кількістю струму.

4. Купуйте телефон з підтримкою швидкої зарядки

Технологія швидкої зарядки є вже майже всюди, крім iPhone (на даний момент). Якщо вам потрібен телефон, який може «стати на ноги» після кількох хвилин зарядки, знайдіть той, який пропонує цю функцію, в наступний раз, коли ви зберетеся оновити свій пристрій.

Quick Charge від Qualcomm  - одна з найбільш конкурентоспроможних технологій, і остання версія 4.0, ймовірно, буде підтримуватися поряд телефонів, що випускаються в цьому році. Деякі виробники мають свої власні варіації: технологія Dash Charge на останньому флагмані OnePlus , наприклад, обіцяє довести батарею вашого телефону від 0 до 90 відсотків за годину.

Високошвидкісний зарядний кабель OnePlus

Як завжди, користуйтеся довіреною відгуками, коли справа доходить до того, щоб вірити статистичним даним, але технологія швидкої зарядки є реальною і перевіреної на ділі. Це може не допомогти вам швидше заряджати ваш поточний телефон, але пам’ятайте про це при наступному придбанні нового пристрою і переконайтеся, що входить в комплект зарядний пристрій є готовим до швидкої зарядки.

Якщо ви можете витратити трохи грошей, але поки не хочете міняти свій поточний телефон, тоді портативний зарядний пристрій може вам допомогти. Ви можете купити зарядні блоки різних ємностей від таких компаній, як Mophie і Anker . Завдяки такого аксесуару ваш телефон може заряджатися на ходу, не вимагаючи доступу до розетки або USB ноутбука. Єдина проблема полягає в тому, що вам необхідно стежити за зарядом самого зарядного пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.