Смартфони

Що очікувати від iPhone 16: новини та чутки про наступний флагман Apple

Share
Час читання: 2 хв.

Незабаром компанія Apple представить новий пристрій, і за даними інсайдерів, це може статися 10 вересня. Проте можливі й інші дати, тому краще бути готовим уже зараз, щоб не бути сильно здивованим нововведеннями. Переходь до деталей.

По-перше, наступні смартфони Apple отримають новий дизайн блока камер, який стане овальним. Однак лінійка Pro залишиться з відомим дизайном, тож впізнати її буде легко. Але це ще не все.

Очікується появу нового кольору – або рожевого, або бронзового під назвою Desert Titanium. Додатково будуть доступні білий, чорний, жовтий та блакитний варіанти. Екрани також стануть більшими: базовий iPhone 16 матиме діагональ 6,3 дюйми, а преміум-модель – 6,9 дюйма.

Зміни також торкнуться кнопки дії, яка отримає новий функціонал і назву Atlas. Назва для клавіші камери ще не оголошена, оскільки вона буде доступна тільки в новій версії iPhone.

Що стосується камери, то завдяки новим технічним покращенням, якість фотографій, зокрема при зйомці в темряві, стане ще кращою. Місця для зберігання буде вдосталь: від 128 ГБ у базовій версії до 2 ТБ у Pro. Всі моделі iPhone 16 отримають 8 ГБ оперативної пам’яті.

Автономність пристроїв також покращиться завдяки новому сталевому корпусу акумулятора, який буде простіше замінювати самостійно. Розміри нового девайсу будуть приблизно 160х76х8 міліметрів.

Як ти гадаєш, чи готовий ти вже придбати iPhone 16, чи плануєш дочекатися презентації? Поділись своїм думкою в коментарях.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: AppleiPhone
  • Останні записи

    Розчарування від Samsung: ємність батареї Galaxy S25+ залишиться на рівні Galaxy S24+

    За інформацією ресурсу Galaxy Club, новий смартфон Samsung Galaxy S25+, який є другою за вартістю…

    18.09.2024

    Бюджетні моделі Samsung отримуватимуть оновлення до 6 років

    Samsung робить великий крок уперед, пропонуючи бюджетним смартфонам оновлення на шість років. Це нововведення ставить…

    18.09.2024

    Нові мови для Apple Intelligence будуть додаватися в 2025 році

    20 вересня на ринок надійдуть нові iPhone 16 — телефони, розроблені для роботи з функціями…

    18.09.2024

    Завод TSMC у США почав випуск процесорів для iPhone

    Завод TSMC в Арізоні розпочав виробництво пробної партії процесорів, і першим клієнтом став технологічний гігант…

    18.09.2024

    TikTok знову намагається виправдатися в американському суді

    Юристи американського підрозділу TikTok та китайської материнської компанії ByteDance продовжили боротьбу проти заборони на ресурс…

    18.09.2024

    Компанія Neuralink презентувала новий імплант для відновлення зору сліпим від народження

    Компанія Neuralink, заснована Ілоном Маском, оголосила, що її новітній імплант для відновлення зору отримав статус…

    18.09.2024