Що очікувати від iPhone 16: новини та чутки про наступний флагман Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Незабаром компанія Apple представить новий пристрій, і за даними інсайдерів, це може статися 10 вересня. Проте можливі й інші дати, тому краще бути готовим уже зараз, щоб не бути сильно здивованим нововведеннями. Переходь до деталей.

Реклама

По-перше, наступні смартфони Apple отримають новий дизайн блока камер, який стане овальним. Однак лінійка Pro залишиться з відомим дизайном, тож впізнати її буде легко. Але це ще не все.

Очікується появу нового кольору – або рожевого, або бронзового під назвою Desert Titanium. Додатково будуть доступні білий, чорний, жовтий та блакитний варіанти. Екрани також стануть більшими: базовий iPhone 16 матиме діагональ 6,3 дюйми, а преміум-модель – 6,9 дюйма.

Зміни також торкнуться кнопки дії, яка отримає новий функціонал і назву Atlas. Назва для клавіші камери ще не оголошена, оскільки вона буде доступна тільки в новій версії iPhone.

Що стосується камери, то завдяки новим технічним покращенням, якість фотографій, зокрема при зйомці в темряві, стане ще кращою. Місця для зберігання буде вдосталь: від 128 ГБ у базовій версії до 2 ТБ у Pro. Всі моделі iPhone 16 отримають 8 ГБ оперативної пам’яті.

Автономність пристроїв також покращиться завдяки новому сталевому корпусу акумулятора, який буде простіше замінювати самостійно. Розміри нового девайсу будуть приблизно 160х76х8 міліметрів.

Як ти гадаєш, чи готовий ти вже придбати iPhone 16, чи плануєш дочекатися презентації? Поділись своїм думкою в коментарях.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ