Названо ймовірні причини затримки запуску One UI 7

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Запуск бета-програми довгоочікуваного оновлення One UI 7 продовжує затримуватися. Спочатку передбачалося, що Samsung розпочне тестування наприкінці липня або на початку серпня, однак ці терміни були перенесені спочатку на другу половину серпня, а нещодавно стало відомо, що бета-версія One UI 7 з’явиться не раніше вересня.

Реклама

Компанія Samsung поки не коментує причини затримки, але деякі джерела надають інформацію, яка проливає світло на можливі фактори, що вплинули на це рішення, повідомляє видання Gizmochina.

Відомий інсайдер Ice Universe вважає, що затримка пов’язана з бажанням Samsung максимально виправити помилки перед запуском, щоб уникнути негативних вражень у користувачів, які братимуть участь у тестуванні. Подібні причини озвучив ще один інформатор, зазначивши деякі деталі щодо бета-програми One UI 7.

Видання Sammobile раніше припустило, що затримка оновлення пов’язана з повільним розгортанням One UI 6.1.1, зокрема через збільшену кількість моделей, для яких випускається це оновлення. Зазвичай версії x.1.1 призначаються для планшетів та складних пристроїв Samsung, але виробник вирішив розширити його на флагманські моделі смартфонів, враховуючи впровадження нових функцій на базі штучного інтелекту Galaxy AI.

Очікується, що бета-програма One UI 7 буде запущена у вересні, а першими пристроями, що отримають оновлення, стануть смартфони серії Galaxy S24, Fold 6 і Flip 6. Спочатку оновлення буде доступне лише в деяких країнах, включаючи США та Південну Корею, але з часом охоплення розшириться.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ