Реліз Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra очікується 25 вересня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Останні чутки про другий пристрій Galaxy Z Fold шостого покоління від Samsung дещо затихли після виходу Galaxy Z Fold 6. Проте, за повідомленнями, розробка моделей, ймовірно під назвою Galaxy Z Fold 6 Slim або Galaxy Z Fold 6 Ultra, триває. Очікується, що компанія вже визначилася з датою випуску цього пристрою, хоча офіційного підтвердження від Samsung поки немає.

Реклама

Згідно з чутками, Galaxy Z Fold 6 Ultra буде доступний лише на ринках Китаю та Південної Кореї. Планується, що перший складаний смартфон Samsung під брендом Ultra буде випущено в Південній Кореї 25 вересня. Однак, залишається незрозумілим, чи ця дата стосується також китайського ринку, де Samsung, ймовірно, реалізує більшу кількість пристроїв.

Galaxy Z Fold 6 Ultra, ймовірно, отримає чіпсет Snapdragon 8 Gen 3, як і стандартна версія Galaxy Z Fold 6, але з певними апаратними та візуальними відмінностями. Очікується, що новий смартфон буде мати ширший корпус, що забезпечить товщину в 10 мм у складеному стані, хоча це все ще більше, ніж у конкурентів, таких як Honor Magic V2 і Magic V3, товщина яких становить 9,9 і 9,2 мм відповідно.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ