Смартфони

Новий Samsung Galaxy S25 Ultra здивує більшим екраном та мінімальними рамками

Share
Час читання: 2 хв.

Повідомляється, що Galaxy S25 Ultra, який, ймовірно, буде представлений у січні 2025 року, отримає новий дизайн із більш закругленими кутами та м’якшими краями. Оновлений дизайн також супроводжуватиметься новим програмним забезпеченням, яке гармонійно поєднується з новим зовнішнім виглядом пристрою. Завдяки цьому покращаться пропорції екрану та рамок Galaxy S25 Ultra.

Згідно з інформацією від надійного інсайдера Ice Universe (@UniverseIce), Galaxy S25 Ultra матиме вужчий корпус, незважаючи на збільшений екран. Зокрема, ширина корпусу складатиме 77,6 мм, тоді як екран буде мати діагональ 6,9 дюйма. Для порівняння, Galaxy S24 Ultra має ширину корпусу 79 мм і 6,79-дюймовий екран. Це означає, що Samsung запропонує більший екран у компактнішому корпусі, що стане вигідним рішенням для користувачів.

Рамки навколо 6,8-дюймового екрану Galaxy S24 Ultra мають товщину 3,35 мм, тоді як у Galaxy S25 Ultra, який оснащений 6,9-дюймовим дисплеєм, рамки будуть завтовшки всього 2,3 мм. Це означає, що нова модель матиме на 31% тонші рамки, що значно покращить ергономіку пристрою, роблячи його зручнішим для тривалого використання.

Також зазначається, що Galaxy S25 Ultra матиме більш закруглені кути, що є відходом від гострих кутів, які були характерними для Galaxy S24 Ultra. Це зробить дизайн Galaxy S25 Ultra більш узгодженим із моделями Galaxy S25 та Galaxy S25+, які також матимуть закруглені кути.

Очікується, що Galaxy S25 Ultra буде оснащений чіпом Snapdragon 8 Gen 4, який використовуватиметься по всьому світу. Це новий 3-нм процесор від TSMC, який включає два високопродуктивних ядра з частотою 4 ГГц і шість енергоефективних ядер з частотою 2,8 ГГц. Він також буде обладнаний новим графічним процесором серії Adreno 8, який забезпечує на 40% вищу продуктивність.

На задній панелі флагманський смартфон Samsung матиме чотири камери, включаючи 200-мегапіксельну основну камеру з оптичною стабілізацією зображення (OIS), 50-мегапіксельну ультраширококутну камеру, а також дві 50-мегапіксельні телефотокамери з 3-кратним і 5-кратним оптичним збільшенням. Для селфі буде встановлена 12-мегапіксельна камера. Смартфон продовжить використовувати акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 45 Вт.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    GPT-4 витрачає до трьох пляшок води на кожні 100 слів

    Дослідження, проведене Каліфорнійським університетом у Ріверсайді та опубліковане у The Washington Post, виявило високі витрати…

    19.09.2024

    Показано L-подібну батарею iPhone 16 Pro Max зі сталевою оболонкою

    Apple розпочне продажі iPhone 16 Pro Max та інших моделей 20 вересня, але деякі користувачі…

    19.09.2024

    Інсайдери: iPhone 17 отримає 3-нм чіпи, тоді як 2-нм техпроцес з’явиться лише у деяких версіях iPhone 18

    Лінійка iPhone 17, яка очікується наступного року, буде оснащена процесорами, виготовленими за вдосконаленою 3-нанометровою технологією…

    19.09.2024

    Експерт порівняв камери iPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S24 Ultra та Google Pixel 9 Pro XL

    iPhone 16 Pro Max, який надійде у продаж завтра, вже пройшов тестування від численних блогерів,…

    19.09.2024

    Instagram зробив всі акаунти підлітків приватними

    Instagram представив новий пакет функцій для захисту підлітків, включаючи оновлені налаштування конфіденційності, посилений батьківський контроль…

    19.09.2024

    WhatsApp додасть ще одну популярну функцію з Telegram

    Розробники WhatsApp продовжують вдосконалювати функціонал свого популярного месенджера. Згідно з порталом WABetaInfo, наступне оновлення принесе…

    19.09.2024