Новий Samsung Galaxy S25 Ultra здивує більшим екраном та мінімальними рамками

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Повідомляється, що Galaxy S25 Ultra, який, ймовірно, буде представлений у січні 2025 року, отримає новий дизайн із більш закругленими кутами та м’якшими краями. Оновлений дизайн також супроводжуватиметься новим програмним забезпеченням, яке гармонійно поєднується з новим зовнішнім виглядом пристрою. Завдяки цьому покращаться пропорції екрану та рамок Galaxy S25 Ultra.

Реклама

Згідно з інформацією від надійного інсайдера Ice Universe (@UniverseIce), Galaxy S25 Ultra матиме вужчий корпус, незважаючи на збільшений екран. Зокрема, ширина корпусу складатиме 77,6 мм, тоді як екран буде мати діагональ 6,9 дюйма. Для порівняння, Galaxy S24 Ultra має ширину корпусу 79 мм і 6,79-дюймовий екран. Це означає, що Samsung запропонує більший екран у компактнішому корпусі, що стане вигідним рішенням для користувачів.

Рамки навколо 6,8-дюймового екрану Galaxy S24 Ultra мають товщину 3,35 мм, тоді як у Galaxy S25 Ultra, який оснащений 6,9-дюймовим дисплеєм, рамки будуть завтовшки всього 2,3 мм. Це означає, що нова модель матиме на 31% тонші рамки, що значно покращить ергономіку пристрою, роблячи його зручнішим для тривалого використання.

Також зазначається, що Galaxy S25 Ultra матиме більш закруглені кути, що є відходом від гострих кутів, які були характерними для Galaxy S24 Ultra. Це зробить дизайн Galaxy S25 Ultra більш узгодженим із моделями Galaxy S25 та Galaxy S25+, які також матимуть закруглені кути.

Очікується, що Galaxy S25 Ultra буде оснащений чіпом Snapdragon 8 Gen 4, який використовуватиметься по всьому світу. Це новий 3-нм процесор від TSMC, який включає два високопродуктивних ядра з частотою 4 ГГц і шість енергоефективних ядер з частотою 2,8 ГГц. Він також буде обладнаний новим графічним процесором серії Adreno 8, який забезпечує на 40% вищу продуктивність.

На задній панелі флагманський смартфон Samsung матиме чотири камери, включаючи 200-мегапіксельну основну камеру з оптичною стабілізацією зображення (OIS), 50-мегапіксельну ультраширококутну камеру, а також дві 50-мегапіксельні телефотокамери з 3-кратним і 5-кратним оптичним збільшенням. Для селфі буде встановлена 12-мегапіксельна камера. Смартфон продовжить використовувати акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 45 Вт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ