Новий Galaxy Z Fold 6 Slim отримує титановий дизайн

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Завдяки появі китайських брендів у сегменті складних смартфонів, цей ринок стає все більш насиченим. Компанія Samsung довгий час займала лідируючі позиції, але тепер змушена адаптуватися, щоб зробити свої складні пристрої тоншими та легшими. Хоча смартфони серії Samsung Galaxy Z Flip вже відрізняються компактністю серед багатьох інших складних моделей, це не стосується лінійки Galaxy Z Fold. Проте з виходом Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim ситуація може змінитися.

Реклама

Очікується, що пізніше цього року Samsung вирішить цю проблему, випустивши нову модель, яка за чутками носитиме назву Galaxy Z Fold 6 Slim. Хоча офіційного підтвердження щодо назви немає, витоки інформації свідчать, що пристрій матиме тонший і легший дизайн. Згідно з нещодавнім звітом корейських ЗМІ, Samsung планує використати титанову конструкцію для цього пристрою.

Титанова задня панель для більш міцного і легкого Galaxy Z Fold 6 Slim

Samsung розглядає можливість використання титану для задньої панелі в майбутньому Galaxy Z Fold 6 Slim. Задня панель є ключовим компонентом складних смартфонів, що забезпечує підтримку для складного екрана і механізму згину. У поточних моделях Galaxy Z Fold для цієї мети використовується пластик, посилений вуглецевим волокном (CFRP).

Однак для Galaxy Z Fold 6 Slim Samsung може обрати титанову задню панель. Титан відомий своєю високою міцністю та легкістю, що дозволить підвищити довговічність пристрою і зробити його зручнішим у користуванні. Хоча варіант з CFRP залишається на розгляді, титан виглядає як більш вигідний вибір.

Новий варіант може втратити підтримку S Pen

Раніше цього року з’явилися припущення, що Galaxy Z Fold 6 Slim може не підтримувати S Pen, що може бути пов’язано з використанням титанової задньої панелі. Титан може заважати роботі дигітайзера, який забезпечує функціонування стилуса. Ймовірно, саме тому Samsung утримувалася від використання титану в попередніх моделях Galaxy Z Fold. Хоча Galaxy S24 Ultra має титанову рамку, вона не створює подібних проблем, оскільки не розташована за дисплеєм.

Дата виходу та доступність

Очікується, що Galaxy Z Fold 6 Slim буде презентовано в період з жовтня по грудень цього року. Однак, він може бути доступний лише в Кореї та Китаї. Згідно з повідомленнями, Samsung наразі не планує глобальний випуск цієї моделі. Ймовірно, ціна перевищить 2000 доларів, що може бути однією з причин обмеженої доступності.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ