Захисне скло iPhone SE 2 підтвердило головну особливість новинки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З кожним днем ​​весь світ все ближче до конференції для розробників WWDC 2018, в ході якої публіці повинні показати безліч нових продуктів, серед яких виявляться два планшета iPad Pro зразка нинішнього року, а також «бюджетний» смартфон iPhone SE 2. Сьогодні, 1 червня 2018 року, відомий інсайдер Сонні Діксон виклав в мережу фотографію захисного скла для нового мобільного пристрою Apple, яке підтвердило головну особливість новинки.

Зокрема, фахівець з витоків даних виклав на свій профіль в соцмережі Twitter фотографію двох захисних віконець, один з яких призначений для iPhone X, а інше – для нового iPhone SE 2, презентація якого відбудеться вже ввечері в найближчий понеділок. За даними джерела, головною особливістю новинки стане виріз в екрані, але відчутно більш компактний в порівнянні з таким в оригінальному флагмані «яблучної» корпорації, оснащеному сканером Face ID.

Ширина вирізу в екрані iPhone SE 2 складе всього 1,87 см, а це майже вдвічі менше, ніж у iPhone X. Менше виявиться і його висота, завдяки чому користувачі майже зовсім не відчуватимуть його присутності. Інший інформацією інсайдер не поділили, тому про інші особливості майбутньої новинки залишається тільки гадати. За попередніми даними, новий флагман Apple отримає 6-ядерний процесор A11 Bionic, який виявиться доповнений 2 ГБ оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі джерела приписують iPhone SE 2 підтримку технологій швидкої і бездротової зарядок. Перша працює на основі технології Power Delivery (PD), а друга за рахунок індукційного котушки з використанням Qi. Якщо це дійсно так, то задня кришка мобільного пристрою виявиться виготовлена ​​зі скла. В такому випадку Apple доведеться змінити конструкцію телефону, тому як звичний корпус в разі заміни металу на скло виявиться набагато менш міцним, а з досвіду iPhone 6 Plus все відмінно знають, до чого це може привести.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.