Різниця між Google Pixel 9 і Pixel 9 Pro: Порівняння функцій і можливостей

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

На перший погляд, Google Pixel 9 і Pixel 9 Pro можуть здаватися схожими, але під зовнішньою схожістю ховаються істотні відмінності. Якщо бюджет дозволяє, модель Pro є однозначно кращим варіантом. Давайте розглянемо причини цього вибору.

Реклама

Pixel 9 Pro: Досконаліший дисплей

Обидва смартфони мають 6,3-дюймові OLED-дисплеї, але Pixel 9 Pro вирізняється екраном Super Actua, що забезпечує вищу продуктивність порівняно з екраном Actua у Pixel 9. Головна перевага — адаптивна частота оновлення, яка в Pixel 9 Pro варіюється від 1 Гц до 120 Гц, тоді як Pixel 9 обмежується діапазоном 60-120 Гц. Це дозволяє Pixel 9 Pro ефективніше заощаджувати заряд батареї.

Ще один аспект, де модель Pro перевершує, — це яскравість. Pixel 9 Pro досягає 2000 ніт у HDR та максимуму в 3000 ніт, тоді як Pixel 9 — 1800 і 2700 ніт відповідно.

Оперативна пам’ять і зберігання: Перевага на боці Pixel 9 Pro

Щодо зберігання, обидві моделі починаються з 128 ГБ, але Pixel 9 Pro пропонує варіанти аж до 1 ТБ, тоді як Pixel 9 обмежується 256 ГБ. Крім того, Pixel 9 Pro отримав 16 ГБ оперативної пам’яті проти 12 ГБ у базовій версії. Це робить модель Pro більш готовою до майбутніх оновлень та вдосконалень.

Камери Pixel 9 Pro: Розширені можливості для фотографії

Pixel 9 Pro заслуговує на звання “Pro”, коли справа доходить до камер. Обидві моделі мають 50-мегапіксельну основну камеру та 48-мегапіксельну ультрашироку камеру, але Pixel 9 Pro пропонує ще й телеоб’єктив із 5-кратним оптичним збільшенням і можливістю цифрового збільшення до 30x. У той час як Pixel 9 обмежується 2-кратним оптичним і 8-кратним цифровим збільшенням.

Модель Pro також оснащена багатозонним датчиком LDAF для кращого фокусування в умовах низького освітлення, що перевершує однозонний датчик у Pixel 9. Любителі фотографії оцінять можливість знімати зображення у 50 МП, а також контролювати налаштування камери, що відсутні в базовій моделі.

Переваги відеозйомки у Pixel 9 Pro

Pixel 9 Pro підтримує запис відео у 8K із функцією Video Boost, тоді як Pixel 9 обмежений 4K/60fps. Крім того, лише модель Pro пропонує відео з нічним баченням і покращеним збільшенням для зйомок у темряві.

Зарядка та преміум-дизайн

Хоч обидві моделі мають однакову батарею на 4700 мАг і підтримують дротову зарядку на 27 Вт, бездротова зарядка в Pixel 9 Pro значно краща — 21 Вт проти 15 Вт у базовій моделі. Pixel 9 Pro також має преміум-дизайн із матовим склом і полірованою металевою рамкою, що робить його більш стійким до подряпин.

Додаткові функції, як-от датчик температури та ультраширокосмуговий чіп, роблять Pixel 9 Pro ще більш привабливим вибором, навіть якщо ці функції поки не мають широкого застосування в повсякденному житті.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizchina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ