Характеристики Google Pixel 9 Pro XL просочилися: новітня функція ШІ в дії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Сьогодні телефон Pixel 9 знаходиться в центрі уваги завдяки численним витокам інформації, хоча, насправді, він мав би залишатися в таємниці. Останній витік розкриває деталі специфікацій нового Google Pixel 9 Pro XL.

Реклама

На відміну від традиційної практики, нова серія Pixel 9 буде постачатися з операційною системою Android 14 вже з коробки, замість випуску нової версії ОС. Це, ймовірно, пов’язано з відтермінуванням запуску (телефони Pixel 8 з’явилися в листопаді). Моделі Pixel 9 отримають підтримку функцій протягом 7 років, як і попередня серія.

Pixel 9 Pro XL, разом із звичайними Pixel 9 і Pixel 9 Pro, працюватиме на чіпсеті Google Tensor G4 у поєднанні з чіпом безпеки Titan M2. Pro XL буде оснащений 16 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої пам’яті в базовій версії, з можливістю розширення до 1 ТБ. Базова ціна становитиме 1100 доларів США, а модель на 256 ГБ обійдеться в 1200 доларів США. Проте, замовлення, зроблені до офіційного випуску, отримають безкоштовне оновлення пам’яті до 512 ГБ.

Pixel 9 Pro XL буде оснащений 6,8-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1344 x 2992 пікселів і яскравістю до 3000 ніт (попередні витоки згадували про 6,73-дюймовий екран і нижчу яскравість). Дисплей буде захищений склом Gorilla Glass Victus 2. Телефон буде мати 42-мегапіксельну фронтальну камеру з об’єктивом f/2.2.

На задній панелі будуть розташовані основна 50-мегапіксельна ширококутна камера з об’єктивом f/1,68, 48-мегапіксельний 5-кратний перископічний об’єктив (f/2,8) та 48-мегапіксельна ультраширока камера з кутом огляду 123° (f/1,7). Основний сенсор буде Samsung GNK з розміром 1/1,31 дюйма і OIS, а для надширокого модуля використовуватимуться сенсор Sony IMX585 (1/2,51 дюйма). Ці камери будуть доступні у всіх трьох моделях Pixel 9, але тільки Pro і Pro XL отримають телемодуль з сенсором IMX858 та OIS. Цей же датчик також буде використовуватися для фронтальної камери. Зверніть увагу, що Pixel 9 Pro Fold матиме інші налаштування камери.

Хоча в витоку не наводиться інформація про зарядку, попередні дані свідчать про акумулятор ємністю 5060 мАг і дротову зарядку потужністю 45 Вт, тоді як швидкість бездротової зарядки ще уточнюється.

Новий телефон також включатиме функції штучного інтелекту Gemini AI. Pixel Studio використовуватиме ШІ для створення зображень, а Reimagine дозволить перетворювати об’єкти на фотографіях у щось інше, наприклад, дорогу в річку. Програма Weather на основі ШІ надасть підсумки погоди та поради щодо одягу, а функція пошуку скріншотів знайде конкретні знімки у вашій галереї за допомогою підказок на природній мові.

І, звичайно, якщо ви не бачили нових зображень Pixel 9 протягом останніх 24 годин, ось кілька знімків Pixel 9 Pro (без XL).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ