Нові проблеми з Galaxy Fold 6 та Flip 6: лінзи камер відвалюються

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Власники нових складних смартфонів від Samsung зіткнулися з неприємною проблемою: на задній панелі відвалюються кільця зі склом, що захищає модулі камер. На закордонних форумах та в соцмережах з’явилося безліч постів з фотографіями та скаргами від користувачів.

Реклама

Ця проблема стосується як гнучкого Galaxy Fold6, так і «розкладачки» Galaxy Flip6. Виявилося, що декоративні кільця та захисні лінзи не є частиною корпусу, а просто приклеєні до блоку камер, ймовірно, неякісним клеєм.

Через ненадійне кріплення лінзи можуть відвалюватися, коли користувачі кладуть смартфон у кишеню чи сумку. Смартфон чіпляється за речі через виступаючий блок камер, що призводить до відриву лінз і залишає камеру без захисту. Це може призвести до попадання пилу в корпус, що, в свою чергу, може пошкодити матрицю і знизити якість знімків. Власники iPhone 6 стикалися з подібною проблемою.

Samsung стверджує, що Galaxy Fold6 та Flip6 мають захист від води і пилу за стандартом IP48. Однак виникають сумніви щодо якості збірки нових смартфонів, оскільки питання якості залишаються невирішеними.

На даний момент проблема з лінзами не є масовою, але вона може стати масштабнішою з часом, коли перепади температур і волога почнуть пошкоджувати клей, і лінзи гнучких смартфонів Samsung почнуть відриватися частіше. В Україні ці смартфони коштують від 50 до 85 тисяч гривень.

Цього року у Samsung виникли проблеми з новими пристроями. Наприклад, власники навушників Galaxy Buds 3 Pro зіткнулися з масовим браком, що змусило компанію призупинити продажі та виробництво. У власників смарт-годинників Galaxy Watch Ultra також спостерігалася проблема з відшаруванням фарби з корпусу. Компанії доводиться переживати критику за нібито копіювання дизайну у Apple. Навіть у керівництві компанії виникли проблеми через плагіат: голова Samsung Electronics Лі Дже Ен звільнив кілька співробітників, відповідальних за дизайн продуктів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ