Realme представить смартфон із зарядкою потужністю 300 Вт

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Realme вже підтвердила, що на даний момент володіє найшвидшою технологією заряджання для смартфонів на базі Android із потужністю 300 Вт. Однак, ще не було створено пристрій, який підтримуватиме цю нову специфікацію.

Реклама

Наразі технологія знаходиться на стадії тестування і може з’явитися у наступному смартфоні компанії – Realme GT7 Pro. За чутками, цей пристрій стане одним із небагатьох нових флагманських Android-смартфонів з дуже ємною батареєю, заявлена ємність якої може досягати або навіть перевищувати 6000 мАг.

Очікується, що на відміну від інших смартфонів, Realme GT7 Pro буде оснащений технологією SuperVOOC потужністю 300 Вт, яка здатна заряджати пристрій на 100% лише за 5 хвилин.

Крім того, Realme, можливо, не обмежиться тільки таким оновленням для свого наступника моделі GT6. Планується оснастити Realme GT7 Pro високоточним ультразвуковим датчиком відбитків пальців під дисплеєм, який, за чутками, стане візитною карткою Android-флагманів 2024-2025 років.

Також компанія рекламує GT7 Pro як модель із підтримкою стандарту захисту IP69 для запобігання пошкодженням від води та пилу, тоді як навіть такі пристрої, як Samsung Galaxy S24 Ultra, мають лише специфікацію IP68.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ