iPhone 16 Pro та Pro Max відрізнятимуться від попередників більш ємними батареями

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У міру наближення дати офіційної презентації нових смартфонів Apple серії iPhone 16, в Інтернеті з’являється все більше витоків, що розкривають нові можливості та покращення, які принесе ця лінійка. Майбутні Pro-моделі серії отримають більш ємні акумулятори порівняно з попередниками, повідомляє сайт NotebookCheck.

Реклама

Згідно з інформацією інформатора, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max матимуть акумулятори ємністю 3577 і 4676 мА·год відповідно. Це суттєве покращення порівняно з акумуляторами моделей попереднього покоління, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, які мають ємність 3274 і 4422 мА·год, що означає збільшення на 9.2% та 5.7% відповідно.

Раніші витоки також свідчать про те, що смартфони серії iPhone 16 отримають чіп наступного покоління A18, який відрізнятиметься покращеними показниками продуктивності та енергоефективності. Це дозволить моделям iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max забезпечити ще більший час автономної роботи порівняно з iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max.

Крім того, новинки від Apple матимуть вдосконалені камери з розширеними можливостями та нові функції, що використовують технології штучного інтелекту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоInstant Digital

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ