iPhone 15 Pro провів під водою майже 24 години і все ще працює

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max від Apple мають захист від пилу та води за стандартом IP68, що дозволяє їм виживати на глибині до 6 метрів протягом 30 хвилин. Однак, за межами цього часу власники можуть розраховувати лише на удачу.

Реклама

Користувач Reddit під ніком Gerodot01 розповів, що його iPhone 15 Pro пролежав на глибині 2,5 метра 22 години в прісній воді річки. Звісно, смартфон зі звичайним акумулятором не може залишатися увімкненим так довго, тому він вимкнувся. Коли його знайшли, динаміки пристрою не працювали.

Gerodot01 написав: “Я дістав його, він був розряджений, але після висихання увімкнувся. Спочатку погано працювали динаміки, потім вони висохли і телефон повернувся до стану, в якому був до занурення у воду”.

Після повного висихання смартфон знову працював справно. Gerodot01 також поділився зображенням пристрою після його розкриття, щоб перевірити, чи є внутрішні пошкодження. Зовнішній вигляд показав, що iPhone 15 Pro залишився цілим.

Варто зазначити, що після відкриття корпусу смартфон більше не матиме водонепроникності, оскільки клей, який забезпечує цей захист, був видалений. Для відновлення водонепроникності потрібно знову нанести клей, що можна зробити в сервісному центрі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело24tv.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ