Характеристики Nothing Phone (2a) Plus розкрито до офіційного релізу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдери розкрили характеристики нового смартфона Nothing Phone (2a) Plus, який планують представити вже цього тижня. За попередніми даними, новинка буде схожа на базову версію моделі (2a), але з кількома оновленнями.

Реклама

Phone (2a) Plus має отримати 6,7-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 1080p і частотою оновлення 120 Гц. Пікова яскравість складе 1300 ніт, а максимальна – 1100 нит у режимі високої яскравості. Екран буде захищено склом Corning Gorilla Glass 5. Фронтальна камера, ймовірно, буде мати роздільну здатність 50 Мп замість 32 Мп у поточній моделі.

Основна і надширококутна камери також матимуть роздільну здатність 50 Мп. Нова модель може запропонувати можливість запису 4K-відео, оптичну стабілізацію та акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 50 Вт.

Nothing Phone (2a) Plus, ймовірно, буде доступний у двох варіантах: з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ вбудованої, а також з 12 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ вбудованої. Офіційний реліз запланований на 31 серпня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ