В мережі показали нові рендери Google Pixel 9 Pro Fold

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Опубліковані нові рендери Google Pixel 9 Pro Fold демонструють варіанти кольору цього складаного смартфона. Pixel 9 Pro Fold має стати наступником Pixel Fold, який був представлений у 2022 році. Від попередньої моделі новий смартфон отримав багато значних оновлень.

Реклама

Pixel 9 Pro Fold виглядає більш сучасно та елегантно в порівнянні з попередником, який мав більші боки. Смартфон відрізняється вирівняним по центру отвором для камери та симетричними лицьовими панелями. Внутрішній екран також оточений рівними рамками, а виріз для фронтальної камери розміщений у верхньому правому куті.

Реклама

Задня панель Pixel 9 Pro Fold оснащена прямокутним острівцем з камерою, що містить два вирізи у формі таблетки для трьох датчиків камер і світлодіодного спалаху. Спарені кнопки регулювання гучності та живлення розташовані на правій грані смартфона. Рендери також показують, що новий складаний смартфон буде доступний у кольорах Obsidian та Porcelain.

Згідно з витоками, Pixel 9 Pro Fold буде оснащений 6,3-дюймовим зовнішнім дисплеєм і великим 8-дюймовим внутрішнім екраном Super Actua. Камера буде включати 48-мегапіксельний основний сенсор, 10,5-мегапіксельний надширококутний об’єктив і 10,8-мегапіксельний телеоб’єктив. Пристрій працюватиме на чіпсеті Tensor G4 з 16 ГБ оперативної пам’яті і поставлятиметься з підтримкою Gemini AI.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ