Бюджетний Samsung Galaxy A06 показали на якісних рендерах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung готується до випуску нового бюджетного смартфона Galaxy A06, і вже зараз можна ознайомитися з його зовнішнім виглядом завдяки якісним рендерам, представленим відомим інсайдером Стівом Хеммерстоффером (OnLeaks) у співпраці з ресурсом Giznext.

Реклама

Зовні Galaxy A06 не відрізнятиметься суттєво від попередньої моделі Galaxy A05. Компанія зберегла дизайн із краплеподібним вирізом для екрану, а також незмінним залишився вигляд здвоєної камери.

Реклама

Розміри Galaxy A06 складуть 167,3 x 77,9 x 8 мм. Смартфон буде оснащений сканером відбитків пальців, вбудованим у кнопку включення, портом USB-C та стандартним роз’ємом для навушників.

За попередніми даними, діагональ екрану складе 6,7 дюйма, а ємність акумулятора — 5000 мА·год з підтримкою зарядки потужністю 15 Вт. В основі пристрою лежатиме чипсет MediaTek Helio G85, а обсяг оперативної пам’яті становитиме 6 ГБ.

Стів Хеммерстоффер відомий своєю роботою над рендерами різних смартфонів до їхнього офіційного анонсу. Серед його попередніх робіт можна згадати рендери для Samsung Galaxy S21, Huawei Mate 40, Pixel 5, Sony Xperia XZ4, Google Pixel 4 XL та інших моделей.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ