One UI 7 приносить великі покращення камери для Galaxy S24 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Майбутнє оновлення One UI 7 набирає все більше подробиць. Нещодавно було опубліковано нові зображення, що демонструють зміни в дизайні інтерфейсу та іконок, а тепер інформатор Ice Universe розповів про покращення, які One UI 7 принесе для Samsung Galaxy S24 Ultra, повідомляє видання Neo.

Реклама

Деякий час тому в інтернеті з’явилися чутки, що One UI 6.1.1, яке очікується у серпні, значно покращить HDR для Galaxy S24 Ultra і підвищить якість фотографій.

Згідно з інформацією, оновлення One UI 7 суттєво покращить можливості камери Galaxy S24 Ultra, оптимізуючи режими 1x і 5x (50 Мп). Важливо зазначити, що ці покращення не будуть включені в One UI 6.1.1, що свідчить про те, що Samsung продовжує працювати над оптимізаціями камери для One UI 7.

Раніше стало відомо, що південнокорейська компанія значно переробить дизайн One UI 7, беручи до уваги напрацювання своїх конкурентів Apple та Xiaomi. Нещодавно опубліковані скріншоти підтверджують значні зміни в інтерфейсі користувача One UI 7.

Згідно з рядом джерел, Samsung запустить відкрите бета-тестування One UI 7 наступного тижня, хоча більш песимістичні прогнози передбачають пізніші терміни, але не пізніше серпня поточного року.

Очікується, що першими пристроями Samsung, які отримають оновлення, стануть смартфони серії Galaxy S24. Бета-програма спочатку буде обмежена кількома країнами, але їх список поступово розширюватиметься.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ