Стала відома ціна найтоншого iPhone в історії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Аналітик Мінґ-Чі Куо поділився новими деталями про «абсолютно новий iPhone 17 Slim», який має вийти у 2025 році, повідомляє 9to5Mac.

Реклама

Згідно з його інформацією, Apple піде на значні компроміси заради досягнення «ультратонкого» дизайну цього пристрою. Найімовірніше, він буде оснащений лише однією камерою — основною ширококутною з роздільною здатністю 48 Мп.

Куо також зазначає, що корпус iPhone 17 Slim залишиться титановим, але з меншою часткою титану порівняно з поточними моделями Pro і Pro Max. Екран пристрою матиме діагональ 6,6 дюйма та роздільну здатність приблизно 2740 х 1260 пікселів, зберігаючи при цьому функцію Dynamic Island.

Реклама

iPhone 17 Slim працюватиме на процесорі A19 від Apple і, можливо, буде оснащений власним модемом Apple для 5G замість варіанту від Qualcomm.

Також ходять чутки, що Apple планує відмовитися від моделі iPhone Plus наступного року. Це означає, що лінійка iPhone 17 складатиметься з iPhone 17, iPhone 17 Slim, iPhone 17 Pro та iPhone 17 Pro Max. За даними, iPhone 17 Slim стане найдорожчою моделлю в цій лінійці, і його ціна складе приблизно 1299 доларів.

Куо пояснює, що відмова від версії Plus обумовлена низьким попитом, який становить лише близько 5-10% від загального обсягу постачання нових iPhone. Це вказує на те, що три інші моделі (стандартна, Pro і Pro Max) вже достатньо покривають висококласні сегменти ринку, роблячи модель Plus зайвою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ