П’ять причин не купувати Google Pixel 8: від недоліків до проблем

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Телефони Pixel від Google перетворилися з новинки на основного гравця на ринку смартфонів. Ключем до їх успіху стала потужна система камер. Однак купувати Pixel 8 не варто. Ось чому:

Реклама

Процесор Tensor G3 не дуже добрий Третє покоління процесора Google Tensor G3 не зрівняється з конкурентами. Він нагрівається при великих навантаженнях і менш потужний, ніж чіпи від Snapdragon і MediaTek.

Час автономної роботи та зарядка Pixel 8 має акумулятор ємністю 4575 мАг, що забезпечує роботу на один день, що поступається конкурентам, таким як Samsung Galaxy S24 і OnePlus 12. Швидкість зарядки також не вражає: 27 Вт проти 45 Вт у S24 Plus і 80 Вт у OnePlus 12.

Реклама

Камера не універсальна Основна камера Pixel 8 неймовірна, але додатковий 12-мегапіксельний ультраширококутний об’єктив та відсутність телеоб’єктива погіршують універсальність знімків.

Багато кращих альтернатив Є багато телефонів, які можна купити замість Pixel 8, таких як Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy S24, OnePlus 12 та iPhone. Або можна дочекатися Google Pixel 9.

Google Pixel 9 скоро з’явиться Найголовніша причина не купувати Pixel 8 зараз – це наближення виходу Google Pixel 9. Очікується, що на заході Google 13 серпня будуть представлені чотири нові пристрої Pixel, включаючи Pixel 9, 9 Pro, 9 Pro XL та, можливо, Pixel 9 Pro Fold. Купувати телефон, коли його наступник вже майже вийшов, не варто.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ