Одну з найпопулярніших функцій iOS 18 суттєво покращено

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У червні ми розповідали про оновлення інтерфейсу вбудованого ліхтарика в iOS 18, а тепер остання бета-версія iOS 18 beta 3 приносить подальші поліпшення, що роблять його ще зручнішим та привабливішим.

Реклама

TechCrunch повідомляє, що в iOS 18 beta 3 дизайн ліхтарика тепер включає вигнуту лінію, яка показує як ширину променя, так і його яскравість. Додана пунктирна вигнута лінія в верхній частині інтерфейсу вказує на пік інтенсивності світла. Хоча ці зміни поки не є суттєвими, і не відомо, чи потраплять вони в фінальну версію iOS 18, вони свідчать про намір Apple вдосконалити функцію, яка вперше з’явилася у 2013 році.

У попередніх версіях iOS користувачі могли регулювати рівень яскравості ліхтарика. iOS 15 також дозволяла змінювати діаграму спрямованості світла, щоб змінити ширину променя.

Реклама

В iOS 18 значок ліхтарика зручно розташований в Центрі управління. Після натискання на нього відкривається новий інтерфейс з великим значком ліхтарика у верхній частині екрану, що дозволяє легко регулювати як яскравість, так і радіус світлового променя.

Якщо ви хочете випробувати новий ліхтарик та інші функції iOS 18, ви можете встановити поточну бета-версію на свій підтримуваний iPhone. Однак оскільки ми зараз на третій бета-версії iOS 18, до виходу офіційної версії, яка очікується у вересні, буде ще кілька бета-версій. Бета-версії можуть містити помилки та не всі нові функції. Apple не рекомендує встановлювати iOS 18 на ваш основний iPhone, якщо ви не готові до можливих проблем. Краще дочекатися першої публічної бета-версії, яка очікується найближчим часом.

iOS 18 була анонсована на Всесвітній конференції розробників (WWDC) минулого місяця разом з iPadOS 18, watchOS 11, visionOS 2 та macOS 15 Sequoia.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ