Інформатор розкрив зміни в One UI 7 і його аналогії з iOS 18 та HyperOS

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Південнокорейська компанія Samsung активно розробляє нову версію інтерфейсу One UI 7 на базі Android 15, яка обіцяє принести значні зміни та поліпшення, як повідомляє інформатор chunvn8888 на сайті Neowin.

Реклама

Згідно з інформацією, у процесі розробки One UI 7 Samsung черпала натхнення з iOS 18 від Apple та HyperOS від Xiaomi. В результаті, новий інтерфейс буде містити елементи, схожі на ті, що використовуються у цих конкурентних системах.

One UI 7 отримає більш округлі іконки в тривимірному стилі, подібні до іконок macOS і VisionOS, а також панель швидкого доступу, схожу на iOS 18. Екран блокування також зазнає змін, ставши більш округлим і оновленим.

Реклама

Очікується, що панель управління в One UI 7 матиме двосторінковий дизайн, що дозволить швидко перемикатися між сповіщеннями та швидкими налаштуваннями, подібно до HyperOS.

Зміни також торкнуться інтерфейсу камери: всі налаштування будуть перенесені в нижню частину екрана, а також з’явиться новий ярлик для швидкого доступу до налаштувань.

Раніше з’явилася інформація, що One UI 7 може стати найзміненішою версією за всю історію інтерфейсу завдяки радикальним нововведенням у дизайні, зокрема новим іконкам.

Очікується, що Samsung представить оновлення на конференції SDC 2024, яка відбудеться на початку жовтня. Компанія вже активно тестує One UI 7, про що свідчать дані про моделі Galaxy S24 Plus, Galaxy S23 Ultra та Galaxy S22, що працюють на новій версії в базі даних Geekbench.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ