Потужність середнього класу: Snapdragon 7s Gen 3 вперше пройшов тестування у Geekbench

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Майбутній чіп середнього класу Qualcomm Snapdragon 7s Gen 3 з’явився в базі даних Geekbench, демонструючи свої характеристики та показники швидкодії, як зазначає сайт Gizmochina.

Реклама

Зазвичай чіпсети Qualcomm з додаванням літери «s» є варіантами з дещо скромнішими показниками порівняно зі стандартними моделями, і це підтверджується у випадку Snapdragon 7s Gen 3. Згідно з даними Geekbench, цей чіп має одне основне ядро з частотою 2.5 ГГц, три продуктивні ядра з частотою 2.4 ГГц і два ефективні ядра з частотою 1.8 ГГц. Крім того, чіп оснащено вбудованим відеоядром Adreno 810.

Зниження частоти практично не позначилося на продуктивності новинки: у одноядерному тесті чіп набрав 1175 балів, а в багатоядерному — 3157 очок, що відповідає показникам старшої моделі, Snapdragon 7 Gen 3. Це може бути пов’язано з використанням ядра ARM Cortex-A720 замість Cortex-A715 у стандартній версії.

Реклама

У порівнянні з моделлю попереднього покоління, Snapdragon 7s Gen 2, новий чіп пропонує на 15% вищу продуктивність в одноядерному режимі та на 12% вищу продуктивність у багатоядерному режимі, що цілком відповідає очікуванням.

Очікується, що чіпсет Qualcomm Snapdragon 7s Gen 3 використовуватиметься в моделях смартфонів середнього класу. Першою такою моделлю стане Redmi Note 14 Pro, який отримає апгрейд порівняно з моделлю минулого покоління Redmi Note 13 Pro, оснащеною чіпом Snapdragon 7s Gen 2.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ