Розкрито головне нововведення One UI 7.0, яке сподобається власникам Samsung Galaxy

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung планує значні оновлення своєї оболонки для смартфонів Galaxy, яке обіцяє вразити користувачів та фанатів бренду. За інформацією від Gizmochina, майбутня One UI 7.0 буде базуватися на найновішій версії Android 15. Одним із головних нововведень стане глобальний редизайн інтерфейсу — інсайдер Ice Universe називає його “найбільш зміненим версією в історії One UI”, оскільки система отримає рекордну кількість нових візуальних елементів, що змінять її обличчя до невпізнання. Такі зміни, безсумнівно, зроблять інтерфейс більш привабливим для користувачів.

Реклама

Крім цього, Samsung планує переробити навіть іконки програм у One UI 7. Це відмінно відображається на історії компанії, оскільки іконки зазвичай залишалися майже незмінними з року в рік. За новими звітами, зміни іконок програм у One UI відбуваються лише раз на п’ять років або рідше. Інші інсайдерські відомості підказують, що Samsung може також впровадити вертикальне меню програм, аналогічне оригінальному Android.

Очікується, що релізна версія One UI 7 може вийти у жовтні-листопаді 2024 року. Як і завжди, оновлення будуть поширюватися поступово для власників смартфонів Galaxy по різних регіонах.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ