Відродження стилю Nokia Lumia 920: HMD показала новий смартфон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 1 хв.

Більше місяця тому стало відомо, що HMD готує до випуску відроджений смартфон у дизайні Nokia Lumia 920. Натяк на це був помічений на постері з зображенням пристрою під назвою HMD Skyline. Тепер апарат показали з усіх боків, а також стали відомі два нових кольори. Крім жовтого, смартфон буде доступний у рожевому та чорному кольорах.

Реклама

Нові рендери показують, що на тильній панелі смартфона розташований модуль з потрійною основною камерою та світлодіодним спалахом. Цей елемент відрізняє HMD Skyline від класичної моделі Nokia Lumia 920. В іншому це все той же прямокутник з гострими кутами і характерною закругленою рамкою з боків.

За характеристиками смартфон має великий екран (діагональ не уточнюється) з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 120 Гц, процесор Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2. Основна камера оснащена 108 Мп сенсором, а також макро-камерою та надширококутним фотомодулем. Фронтальна камера має 32 Мп сенсор.

Реклама

Смартфон живиться від акумулятора ємністю 4900 мАг і підтримує швидку зарядку на 33 Вт. Сканер відбитків пальців розташований під дисплеєм, а корпус має пиловологозахист за стандартом IP67. Додатково смартфон оснащений стереодинаміками та працює на операційній системі Android 14.

Ціна та доступність

Офіційна презентація HMD Skyline очікується у липні 2024 року. Версія з 8/256 ГБ буде коштувати приблизно 520 євро.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ