Galaxy AI в дії: найулюбленіші функції від Samsung за даними компанії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У звіті відзначено, що досягнення Samsung у галузі штучного інтелекту привернули увагу чотирьох з п’яти користувачів, які не є користувачами Samsung. Дві третини користувачів вже використовують функції Galaxy AI.

Реклама

Дослідження було проведене до випуску Galaxy AI, заснованого на One UI 6.1.1. Споживачі поділилися своїм досвідом використання One UI 6.1.

Серед найбільш використовуваних функцій Galaxy AI можна відзначити такі:

Реклама

Circle to Search: Ця функція, яка постачається з Galaxy S24, дозволяє швидко отримати інформацію про зображення, відео або текст, що ви бачите на екрані, простим жестом пальця чи пера S Pen. Вона доступна у програмі «Галерея», в Інтернеті, соціальних мережах та інших додатках.

Чат-помічник: Ця функція перекладає вхідні та вихідні дзвінки в режимі реального часу і підтримує співпрацю з програмами сторонніх розробників. Вона підтримує 13 мов для зручного спілкування та підтримки користувачів по всьому світу.

Генеративне редагування: Ця функція використовує штучний інтелект для внесення виправлень та покращень у фотографії, зроблені користувачем. Вона дозволяє виправити кут фотографії та видалити небажані об’єкти.

Samsung планує, що до кінця 2024 року Galaxy AI буде використовуватись у більш ніж 200 мільйонах пристроїв, що підкреслює значний вплив технології на користувачів і ринок в цілому.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ