Nothing Phone 3 претендує на звання найцікавішого смартфона 2025 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

За останні кілька років компанія Nothing довела, що може створювати привабливі смартфони за відмінними цінами. Сьогодні вона вперше представила Nothing Phone 3, і якщо заяви компанії підтвердяться, то цей смартфон може стати одним із найцікавіших на ринку у наступному році.

Реклама

Генеральний директор Nothing Карл Пей опублікував на сайті X (колишній Twitter) п’ятихвилинне відео, в якому розповів про останні тенденції в галузі штучного інтелекту (ШІ) у споживчих технологіях. Найважливішим було те, як Nothing планує впровадити ШІ у свої нові продукти. Зокрема, наступний смартфон компанії – Nothing Phone 3 – може повністю змінити уявлення про те, як ми використовуємо та сприймаємо наші телефони.

Одним із нововведень стане «хаб» на домашньому екрані смартфона, який підтримує ШІ. У верхній частині хаба будуть швидкі посилання на важливі сервіси, такі як погода, соціальні мережі, календар та повідомлення. Нижче розміщуватимуться «динамічні і контекстно-залежні» віджети, які автоматично показуватимуть, наприклад, QR-коди для посадкових талонів або квитків на концерти, залежно від вашого календаря. Таким чином, домашній екран стане «центром контекстної, релевантної інформації» замість традиційного пускового майданчика для додатків.

Ще одним значним оновленням стане власний голосовий помічник ШІ від Nothing. За словами компанії, цей ШІ-асистент буде персоналізованим для кожного користувача і може перетворитися на «компаньйона». Помічник зможе з’являтися на головному екрані, екрані блокування або навіть через гліфове підсвічування на майбутньому Nothing Phone.

Наразі Nothing працює над цими ШІ-помічниками лише два місяці, тому потрібно ще деякий час до їх повного впровадження. Проте Карл Пей підтвердив, що Nothing Phone 3 з цими функціями вийде у 2025 році.

Чи буде все продемонстроване доступним у тому вигляді, як описано Nothing, поки що невідомо. Однак компанія заявила в електронному листі Digital Trends, що Nothing Phone 3 стане віхою на шляху до споживчого ШІ, демонструючи програмні та апаратні досягнення.

Хоча багато інструментів ШІ для смартфонів сьогодні обмежуються редагуванням фотографій та перекладом мов, бачення Nothing є значно амбітнішим і цікавішим. Незважаючи на те, що нам доведеться чекати виходу Nothing Phone 3 до 2025 року, є надія, що це очікування буде виправданим.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ