Huawei займеться створенням гнучких смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця Huawei заявила, що хоче створити гнучкий смартфон раніше, ніж Samsung, але не сказала, як збирається це зробити. PhoneArena з’ясувала, в чому суть.

Виявляється, для досягнення мети Huawei щойно об’єдналася з BOE Technology. BOE Technology стала першою китайською компанією, що спеціалізується на виробництві екранів: вона почала випускати гнучкі OLED-дисплеї ще в 2017 році.

Відповідно до звітів, BOE буде виробляти 8-дюймові OLED-панелі з гнучою структурою, які Huawei збирається використовувати в своїх складних смартфонах. Крім того, BOE Technology отримала замовлення на розробку чотирьох прототипів гнучких дисплеїв для двох різних виробників смартфонів, назви яких не згадувалися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки неясно, чи зможе BOE задовольнити потреби відразу двох виробників замість одного. Зате вже зараз можна прогнозувати успіх союзу, так як технології BOE Technology і фінанси Huawei разом можуть принести свої плоди.

Випуститихороший гнеться смартфон норовлять багато компаній. У Apple вже є безліч патентів на цей рахунок, Huawei також раніше патентувала технологію гнучких дисплеїв. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.