Xiaomi представила смартфон з рекордною продуктивністю

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Xiaomi анонсувала вихід свого нового флагманського смартфона Redmi K70 Extreme Edition, який за словами виробника, є лідером у своєму ціновому сегменті за продуктивністю, частотою оновлення екрану і енергоефективністю.

Реклама

Повна презентація пристрою відбудеться 19 липня, а наразі Redmi вже показали тизери елементів дизайну та деяких характеристик пристрою, який вони назвали “демоном продуктивності”.

Redmi K70 Extreme Edition оснащений екраном TCL з частотою оновлення 144 Гц і роздільною здатністю 1,5K, який також підтримує частоту оновлення 120 Гц. У пристрої використовується процесор MediaTek Dimensity 9300+, із батареєю ємністю 5500 мАг і підтримкою швидкої дротової зарядки до 120 Вт.

Реклама

За даними Xiaomi, новинка набирає в AnTuTu 2382780 балів, що становить рекорд у всій історії цього бенчмарку. У Geekbench смартфон показує результати в 2302 бали в одноядерному режимі та 7558 балів у багатоядерному.

Попереднє замовлення на Redmi K70 Extreme Edition вже відкрите в Китаї, а покупці-передзамовники отримають у подарунок Redmi Band 2.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоtech.liga.net

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ