Meizu випустила бездротову зарядку для смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом все більше і більше смартфонів отримують підтримку технології Qi, яка вдає із себе бездротову зарядку. З її допомогою заряджати смартфони, смарт-годинник і багато інших гаджетів можна без використання проводів, що іноді буває вкрай зручно. Сьогодні, 28 травня 2018 року, китайська корпорація Meizu офіційно анонсувала свою бездротову зарядку для мобільних пристроїв, продажі якої ось-ось почнуться.

Навіть незважаючи на те, що жоден з смартфонів Meizu не підтримує бездротову зарядку, компанія все ж вирішила випустити спеціальний зарядний пристрій, який працює на основі стандарту Qi. Новинка коштує всього $ 16. Завдяки мінімалістичному зовнішнім виглядом анонсований сьогодні гаджет однаково добре підходить для використання вдома і в офісних умовах.

Пристрій, який представляє з себе бездротову зарядку Meizu, має тарілкоподібну форму, а купити її можна в чорному і білому кольорах кольорах. Діаметр пристрою становить 106 мм, а товщина – 8,8 мм. У комплект поставки входить кабель для підключення до джерела живлення, довжина якого становить 1 метр. Блок живлення купувати потрібно окремо, ходячи підійде будь-який, що забезпечує струм до 12 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як запевняє виробник, максимальна потужність його зарядного пристрою становить 10 Вт (5V / 2A). Як матеріал використовується прогумований пластик, який легко очищується від забруднень, але при цьому не дряпає телефон і не дозволяє йому їздити по всій поверхні. Компанія Meizu заявляє захист від шести видом загроз, в тому числі від перегріву, перевантаження, стрибків напруги, загоряння і ряду інших.

Продажі Meizu Wireless Charger стартують вже сьогодні ввечері, тобто 28 травня. Купити новинку в Китаї жителі зможуть за $ 16. Українці також зможуть купити цей пристрій, оформивши замовлення на AliExpress. На даному онлайн-майданчику цей пристрій може з’явитися вже через кілька днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.