Samsung Galaxy S24+ з One UI 7 на основі Android 15 з’явився у базі даних Geekbench

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung продовжує розвивати свою популярну оболонку One UI, яка є ключовим інтерфейсом для їхніх смартфонів на базі операційної системи Android. Навіть зараз, коли смартфони серії Galaxy S24 використовують One UI 6.1 на базі Android 14, компанія активно працює над наступною версією свого інтерфейсу.

Реклама

Останні дані з бази даних Geekbench показують, що модель Galaxy S24+ була протестована з операційною системою Android 15, що свідчить про те, що Samsung готує One UI 7 для майбутніх смартфонів лінійки Galaxy S24. Результати тестів показали 2114 балів у одноядерному тесті та 6616 балів у багатоядерному тесті.

Варто відзначити, що присутність моделі Galaxy S24+ з One UI 7 на Geekbench ще не означає, що новий інтерфейс буде доступний найближчим часом. Розробка та доопрацювання можуть зайняти значний час, тому можливе, що One UI 7 вийде не раніше кінця поточного або навіть на початку наступного року.

Реклама

Раніше з’являлася інформація, що наступним оновленням для Samsung може стати One UI 6.1.1, тоді як One UI 7 може затриматися на декілька місяців. Однак точні терміни виходу нових версій поки що залишаються під питанням.

Ці кроки свідчать про те, що Samsung не збирається зупинятися у вдосконаленні своїх продуктів і планує привнести значні покращення до майбутніх версій One UI, забезпечуючи користувачам нові функції та покращену продуктивність.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ