Android намагався випередити iOS і зазнав поразки: що пішло не так

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ентузіаст провів порівняльний експеримент між системами пошуку предметів від Google та Apple “Локатором”. Він вирішив відправити посилку з двома трекерами всередині — Apple AirTag та Pebblebee — через пошту США і відслідковував їх рух протягом трьох днів. Результати експерименту були передбачувані: система від Apple показала набагато кращі результати, ніж від Google.

Реклама

AirTag регулярно оновлював своє місцезнаходження і точно вказував різні локації на маршруті посилки. Водії поштових вантажівок і працівники складу, які мали iPhone, автоматично віддавали звіти про знайдений трекер. Навпаки, трекер від Pebblebee показався лише одного разу на складі і в основному повертався до вихідної точки — домашньої локації відправника. Після прибуття посилки на місце призначення система Google не змогла точно визначити нове місцезнаходження мітки, продовжуючи вказувати на будинок відправника.

Такий результат був очікуваний через те, що сервіс Google є новим, а Apple вже довше працює над підтримкою своєї мережі. Діалог користувачів Samsung також вказує на те, що їхня система пошуку працює значно ефективніше, ніж в Google.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ