Samsung Galaxy Z Flip 6 отримає поліпшену OLED-панель для зовнішнього дисплея

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Хоча витік інформації про нові моделі мобільних пристроїв за кілька тижнів або місяців до їх офіційного анонсу зазвичай не подобається виробникам, іноді це може зіграти їм на руку. Наприклад, користувачі можуть помітити помилки в маркетингових матеріалах, як це сталося нещодавно з Samsung, повідомляє видання NotebookCheck.

Реклама

Декілька днів тому в Інтернеті з’явилися докладні технічні характеристики майбутнього складного смартфона Galaxy Z Flip6, які, ймовірно, були взяті з офіційних матеріалів виробника. Користувачі були задоволені покращеною 50-Мп основною камерою, більш ємним акумулятором та новими функціями на основі технологій штучного інтелекту Galaxy AI. Однак, вони були розчаровані вказівкою на IPS-панель замість очікуваної OLED для зовнішнього екрану.

За даними сайту SamMobile, в попередні рекламні матеріали закралася помилка. Джерела видання підтверджують, що додатковий дисплей Galaxy Z Flip6 отримає якісну OLED-панель, а не IPS, як було вказано в недавньому витоку.

Крім того, стверджується, що вартість Galaxy Z Flip6 в Європі не буде вищою, чого не можна сказати про Galaxy Z Fold 6 та Galaxy Ring. Очікується, що Samsung офіційно представить низку своїх нових моделей мобільних пристроїв і гаджетів 10 липня на заході Galaxy Unpacked 2024, який пройде в Парижі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ