Apple iPhone 16 Pro може отримати перископічний об’єктив із 5-кратним оптичним зумом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple може прислухатися до думки користувачів, оснастивши якісною камерою з п’ятикратним оптичним зумом не лише топову модель iPhone 16 Pro Max, а й iPhone 16 Pro. Про це повідомляє сайт Gizmochina з посиланням на видання DigiTimes.

Реклама

З виходом лінійки смартфонів iPhone 15 багато потенційних покупців зіткнулися з важким вибором між iPhone 15 Pro Max з вражаючими можливостями масштабування та більш компактною моделлю. Однак, тепер таких проблем не повинно виникнути, оскільки Apple планує оснастити перископічним об’єктивом з п’ятикратним оптичним зумом як Max-версію iPhone 16 Pro, так і стандартний iPhone 16 Pro. Відомо, що компанія вже співпрацює з Largan Precision та Yujingguang у виробництві модулів лінз.

Повідомляється, що в iPhone 16 Pro буде застосовано нову конструкцію телеоб’єктива, яка дозволить зробити виступ камери тоншим, але потенційно може знизити якість фотозйомки при слабкому освітленні.

Реклама

Також зазначається, що iPhone 16 Pro Max, ймовірно, отримає ще кращі можливості камери завдяки наявності ексклюзивного супертелеоб’єктива з більш вражаючими можливостями масштабування порівняно зі стандартною версією.

Раніше стало відомо, що моделі лінійки iPhone 16 можуть отримати чіпи A18, змінений дизайн з вертикальним розташуванням камери та сенсорними кнопками зі зворотним тактильним зв’язком. Працюватимуть новинки на нещодавно анонсованій iOS 18 з розширеними можливостями штучного інтелекту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ