Офіційні рендери Red Magic 9s Pro розкривають зміни в дизайні смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Nubia офіційно анонсувала випуск свого нового флагманського смартфона Red Magic 9s Pro, який з’явиться 3 липня. Вже можна оформити попереднє замовлення на пристрій, а також доступні рендери, що демонструють новий дизайн.

Реклама

Red Magic 9s Pro буде представлений у чотирьох колірних варіантах: Day Warrior, Deuterium Front Transparent Silver Wing, Deuterium Front Transparent Dark Night та Dark Knight. Дві з цих версій матимуть прозорі вставки біля плати та вентиляційного отвору, що дозволить побачити внутрішні компоненти.

Дизайн смартфона схожий на попередню модель з гострими кутами та прямими сторонами, але є деякі зміни. Модулі камери на задній панелі зміщені вбік, а модуль спалаху тепер розташований збоку. Логотип Red Magic також перенесений з центру. Вентилятор виглядає як третя камера, а сам третій сенсор знаходиться всередині спалаху. Передня панель смартфона має вужчі рамки в порівнянні з Red Magic 8s Pro.

Смартфон працюватиме на чіпсеті Snapdragon 8 Gen 3 з покращеннями. Основне ядро ​​Cortex-X4 розігнане до 3,4 ГГц, що на 0,1 ГГц більше, ніж у стандартній версії. Частота графічного процесора також збільшена на 1 ГГц. Red Magic 9s Pro матиме оперативну пам’ять LPDDR5X та сховище UFS 4.0 для швидкої та плавної роботи.

Очікується, що Red Magic 9s Pro отримає багатошарову систему охолодження ICE 13.5 Magic з VC охолодженням, охолоджуючим гелем Frost та високошвидкісним відцентровим вентилятором зі сплаву Shark Fin. Ця система зможе знизити температуру пристрою до 19,5℃, а температуру ядра процесора до 25℃.

Однією з найцікавіших функцій Red Magic 9s Pro стане велика мовна модель для функцій штучного інтелекту. Вона забезпечує час відповіді на перше слово за 1 секунду, що дозволяє швидко та ефективно використовувати текстові функції. Хоча деталей про ШІ поки що небагато, можна припустити, що він підтримуватиме функції генерації та реферування тексту, які вже є на багатьох флагманських пристроях.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: