Розкрито кольори Samsung Galaxy Z Fold 6 та Galaxy Z Flip 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

За кілька тижнів до заходу Samsung Unpacked з’явилася інформація про кольорові варіанти нових смартфонів Galaxy Z Fold 6 і Z Flip 6. Популярний інсайдер Еван Бласс та WinFuture опублікували нові рендери, які демонструють дизайн та колірні рішення цих пристроїв.

Реклама

Samsung Galaxy Z Fold 6 матиме більш прямокутний дизайн з тоншими рамками та менш помітними шарнірами. Камери на задній панелі матимуть чорні кільця, а сам телефон буде представлений у трьох кольорах: сірий, темно-синій та рожевий. Це значно відрізняється від звичного нам Fold 5. Крім того, співвідношення сторін як внутрішнього дисплея, так і зовнішнього екрану буде ширшим, ніж у попередньої моделі.

Samsung Galaxy Z Flip 6 буде доступний у чотирьох кольорах: сріблястий, синій, жовтий та зелений. Сріблястий тон нагадуватиме титаново-сірий колір Galaxy S24 Ultra. Дизайн буде схожий на попередника, з більшою кришкою екрану та кільцями задньої камери, підібраними за кольором. Очікується, що камера буде покращена до 50 мегапікселів, що є значним оновленням у порівнянні з поточним варіантом.

Обидві моделі будуть працювати на процесорі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 і можуть бути оснащені функціями Galaxy AI, що може підвищити ціну на серію складних пристроїв цього року.

Крім того, з’явилися новини про можливий випуск варіанту Z Fold 6 “Slim”, який буде легшим і тоншим з відносно нижчою ціною.

Захід Samsung Unpacked відбудеться 10 липня в Парижі о 9 ранку за східним часом (6 ранку тихоокеанським). На ньому ми побачимо офіційну презентацію Galaxy Z Fold 6 та Z Flip 6, а також інші новинки, такі як Galaxy Watch 7 та Galaxy Ring.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоEvan Blass

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: