Секретні способи продовжити заряд смартфона (відео)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мало що псує настрій так само, як низький заряд батареї на телефоні і відсутність зарядного пристрою.

13 секретних способів продовжити заряд телефонної батареї

Мало що псує настрій так само, як низький заряд батареї на телефоні і відсутність зарядного пристрою. Щоб уникнути маленького серцевого нападу, який ми всі при цьому відчуваємо, спробуйте слідувати нашим 13 секретним прийомам, щоб продовжити життя акумулятора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Практично всі мобільні додатки надсилають push-повідомлення. Використання цієї функції витрачає велику кількість енергії і розряджаюча батарея.

Замість вібрації залишайте телефон в беззвучному режимі або ставте дзвінок на низький рівень гучності. Мінімальний час автоблокування в середньому становить 15-30 секунд, але деякі моделі дозволяють встановити його і на 10. Щоб зберегти заряд, це ідеально. Є ще режим польоту, але у нього крім усього іншого є один додатковий плюс: якщо ви поставите телефон в такому режимі на підзарядку, та батарея виявиться повною швидше.

Повна розрядка батареї шкодить їй. Причина в тому, що сучасні літієві акумулятори зроблені спеціально для коротких швидких зарядок – нам варто це враховувати.

Вибираючи в настройках режим 4G, ви включаєте не тільки його, а й 3G – саме так телефон втрачає заряд в два рази швидше. Так що, якщо зберегти заряд вам і правда важливо, перейдіть на 3G, а краще і зовсім на 2G.

Батареї від сторонніх виробників зазвичай дешевші, але і оптимізовані гірше, ніж оригінальні, що може завдати шкоди вашому пристрою. Краще один раз переплатити за батарею, ніж витратити цілий статок на ремонт всього телефону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.