Показали перший офіційний тизер Redmi K70 Ultra: IP68 і екран з частотою 144 Гц

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ван Тен, голова бренду Redmi, розмістив перший тизер майбутнього флагмана Redmi K70 Ultra, який розкриває деякі ключові особливості пристрою. Основний акцент зроблений на захисті від пилу та води: Redmi K70 Ultra буде забезпечений стандартом IP68.

Реклама

У Xiaomi заявляють, що ця модель стане єдиним новим флагманом літа 2024 року з підтримкою IP68, що свідчить про високі стандарти водонепроникності і захисту від пилу в їхніх пристроях.

За попередніми даними, Redmi K70 Ultra отримає однокристальну систему MediaTek Dimensity 9300 Plus, OLED екран з роздільною здатністю 1,5К і частотою оновлення 144 Гц, підекранний сканер відбитків пальців, акумулятор ємністю 5500 мА·год з підтримкою швидкої зарядки 120 Вт. Камери обладнані датчиками з роздільною здатністю 50, 8 та 2 Мп. Дата прем’єри поки що залишається невідомою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоITHome

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: