Galaxy Z Fold 6 не отримає деякі функції камери Galaxy S24 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ми в кінцігрі: Samsung офіційно оголосила, що її наступна подія Galaxy Unpacked відбудеться 10 липня. Galaxy Z Fold 6 буде найбільш високоякісним і дорогим з усіх пристроїв, що будуть представлені на цьому заході.

Реклама

Проте, якщо йдеться про флагманські телефони, це не буде найкращим, що Samsung запропонує цього року. Galaxy Z Fold 6 не принесе багато змін і покращень порівняно з Galaxy Z Fold 5.

Таким чином, подібно до попередніх моделей, остання флагманська модель Galaxy Z Fold від Samsung не зможе конкурувати з новітнім смартфоном Galaxy S Ultra, Galaxy S24 Ultra, що стосується фотокамери, її специфікацій і можливостей.

Подробиці

Очікується, що Z Fold 6 матиме таку саму камерну установку, як у Fold 5. Це означає, що він пропустить одну з найкращих функцій камери на Galaxy S24 Ultra.

З Galaxy S24 Ultra Samsung замінила 10-мегапіксельну 10-кратну телефотокамеру, що була на старших моделях, на 50-мегапіксельну 5-кратну телефотокамеру. Ця зміна принесла багато переваг, зокрема можливість знімати портретні фотографії з ефектом боке при 5-кратному зумі, на відміну від існуючих варіантів 1х, 2х і 3х.

Портретні фотографії з 5-кратним зумом можуть виглядати дивовижно, особливо при відповідних умовах. Розмиття заднього плану наближається до якості з DSLR на 5-кратному зумі, і ви також можете знімати портрети на великій відстані. Це особливо корисно, коли фотографуєте тварин, які швидко панікують або почувають себе некомфортно, якщо ви надто близько.

Собаки – очевидний приклад, але це ще не все. Кожного ранку скупчення голубів розташовується біля мого будинку. Ці голуби швидко відлітають, якщо ви підходите занадто близько. Але завдяки опції 5-кратного портрету на Galaxy S24 Ultra я можу зафіксувати такі знімки, як той, який ви бачите нижче.

Нажаль, 5-кратні портрети залишаться ексклюзивними для Galaxy S24 Ultra, навіть після того, як Galaxy Z Fold 6 стане офіційним, оскільки останній матиме лише телефотокамеру з 3-кратним зумом. Samsung може використовувати цифровий зум для емуляції 5-кратних портретів, але з 3-кратною камерою роздільної здатності лише 10 мегапікселів це не дасть такого ефекту.

Galaxy S24 Ultra залишиться найкращим вибором для фотолюбителів, які хочуть найкращу камеру в своєму телефоні, навіть після того, як вийде Galaxy Z Fold 6. Навіть Galaxy Z Fold 6 Ultra можливо не зрівняється з камерними можливостями S24 Ultra, оскільки ми не бачили жодних доказів протилежного.

Так що, якщо ви шукаєте телефон з найбільш різноманітною камерною системою, вам не потрібно чекати Galaxy Z Fold 6 чи Fold 6 Ultra. Просто купіть Galaxy S24 Ultra зараз. Так, він не складається, але, крім цього, він дасть вам все необхідне від флагманського телефону, і це все за більш доступну ціну, ніж у складаних моделей Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: