Представлено HMD 110 та HMD 105: нові смартфони для літніх людей з вологозахистом та USB-C

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія HMD Global, яка відома своїми пристроями під брендом Nokia, випустила два нові кнопкові телефони — HMD 110 та HMD 105.

Реклама

Модель HMD 110 має корпус з керамічним покриттям та металевою внутрішньою рамкою. Телефон оснащений вологозахистом класу IP54, 2-дюймовим екраном QQVGA, камерою QVGA, роз’ємом для навушників 3,5 мм, портом USB Type-C та знімним акумулятором ємністю 1000 мАг, який забезпечує до 18 днів автономної роботи. Пристрій працює на операційній системі RTOS і постачається з 4 МБ оперативної та 4 МБ внутрішньої пам’яті. Він також підтримує карти пам’яті microSD об’ємом до 32 ГБ.

HMD 105 це, по суті, той же телефон, але без задньої камери. Він отримав такий же 2-дюймовий екран QQVGA, роз’єм для навушників 3,5 мм, порт USB-C та акумулятор на 1000 мАг. Серед інших особливостей цих пристроїв — подвійний світлодіодний ліхтарик, FM-радіо, записник на 2000 контактів, MP3-плеєр та легендарна гра «Змійка».

HMD 105 коштує 999 індійських рупій (450 грн), а HMD 110 – 1199 рупій (550 грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: