Смартфони

Redmi Note 14 Pro відмовиться від основної камери на 200 МП

Share
Час читання: < 1 хв.

Очікується, що Redmi Note 14 Pro (та Pro+, але ми будемо згадувати лише Pro для зручності) відмовиться від основної камери на 200 МП свого попередника. Натомість Note 14 Pro буде оснащений сенсором на 50 МП, який, сподіваємось, буде більшим за розміром.

Ця інформація надійшла від відомого китайського інсайдера Digital Chat Station, який сьогодні поділився деякими деталями про майбутній пристрій на Weibo. Redmi Note 14 Pro, ймовірно, також матиме екран з роздільною здатністю “1.5K”, так само як і Note 13 Pro.

Наступний смартфон в лінійці матиме “подвійний мікро-зігнутий” дисплей, згідно з машинним перекладом, і якщо ви з нетерпінням чекали на появу перископної зум-камери в лінійці Redmi Note – чекайте далі, цього разу це не відбудеться.

Цікаво, що дизайн камери на задній панелі зміниться в порівнянні з попереднім поколінням, і Redmi обере центральне розташування у формі еліпса, що буде схоже на те, що ми зараз бачимо в ультра-висококласних флагманах зображень з Китаю. Сподіваємось, що ультраширока камера також отримає оновлення, якщо Redmi Note 14 Pro має переконати когось у своїй потужності.

Це всі деталі, що просочилися сьогодні. Сімейство Redmi Note 14 має вийти приблизно у вересні в Китаї, з попереднім глобальним запуском у листопаді. Ці місяці засновані на номерах моделей, які не завжди є абсолютно точними, тому майте це на увазі. Ми обов’язково повідомимо вас, коли дізнаємось більше про майбутній Redmi Note 14 Pro.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: RedmiXiaomi
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року з магнітними джойконами і новим дизайном стіків

    У недавньому випуску іспанського подкасту Vandal Radio було розкрито нові подробиці про майбутню консоль Nintendo…

    28.09.2024

    Смарт-телевізори Samsung та LG роблять приховані скріншоти

    Популярні моделі смарт-телевізорів Samsung та LG таємно роблять скріншоти екрану, навіть коли користувач використовує їх…

    28.09.2024

    OpenAI планує збільшити вартість підписки на ChatGPT до $44

    OpenAI готується залучити $7 мільярдів у новому раунді фінансування, що може підвищити її оцінку до…

    28.09.2024

    Годинник Xiaomi Watch 2 випустили в новому кольорі

    На міжнародному ринку з'явилася нова версія розумного годинника Xiaomi Watch 2 у стильному кольорі Titan…

    28.09.2024

    VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

    Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні…

    28.09.2024

    Apple відмовляється від інвестицій в OpenAI

    Apple відмовилася від планів інвестувати в OpenAI, одного з провідних гравців у сфері штучного інтелекту,…

    28.09.2024