Ґаджети

Випущена нова Beats Pill – перша колонка Apple з 2015 року

Share
Час читання: 2 хв.

Компанія Beats не випускала нові моделі колонок протягом тривалого часу – останньою була модель Pill Plus, яка була офіційно знята з виробництва ще у 2022 році. На відміну від Beats, її материнська компанія Apple тримається ідеї зі своїми розумними пристроями HomePod та HomePod Mini. Зараз виробник нарешті готовий представити свій новий пристрій – покращену модель Beats Pill 2024 року з культовим дизайном, повністю оновленою наповнювачем та доступною ціною 150 доларів.

Корпус та колір

Зовнішній вигляд моделі є класичним. Корпус з металевою решіткою та силіконовою окантовкою захищає динамік. Елементи керування розташовані зверху у вигляді трьох кнопок: живлення, перемикання та гучності. Доступні три кольори – червоний, чорний і золотий. Пристрій також має захист від води і пилу за стандартом IP67. Це означає, що його можна занурювати у воду, але краще ознайомитися з деталями у інструкції.

Начинка

Кріс Велш відзначає, що основна проблема колонки в її компактних розмірах, через які потрібно робити компроміси у якості звуку. Однак він також зазначає, що додаткові та бонусні функції допомагають оновленому Beats Pill виділитися серед попередніх моделей.

Усередині корпусу розміщені низькочастотний (НЧ) та високочастотний (ВЧ) динаміки, з нахилом в 20%, що сприяє природнішому досягненню звуку до вух, коли колонка розміщена на столі. Основним недоліком є відсутність стереозвучання, але це можна компенсувати, об’єднуючи дві колонки.

Beats Pill підтримує відтворення через USB-C без втрат, що робить його універсальним портом для підключення і зарядки інших пристроїв. Час автономної роботи моделі складає до 24 годин.

Як і актуальні навушники компанії, Pill розроблена для Android та iOS. Тобто, з обох платформ можна змінювати налаштування та користуватися функціями Find My або Find My Device. Єдине, голосові команди на кшталт «Привіт, Сірі» реалізовані лише за кнопку. Потрібно з’єднати колонку з пристроєм, вручну активувати помічника, а вже потім звертатися до Сирі або Google Асистента.

«У оновлених Beats Pill немає серйозних мінусів, якщо ви можете змиритися з монофонічним звучанням. Модель працює добре та витримує будь-які пригоди на природі, а акумулятора вистачає надовго. Що вже казати про безліч додаткових функцій, окрім відтворення через Bluetooth. За свою ціну — колонка більш ніж конкурентоспроможна» Кріс Велш

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Нова watchOS 11 припиняє підтримку рекордної кількості моделей Apple Watch

    Важливою новиною є те, що компанія Apple готується до випуску нової версії своєї операційної системи…

    28.06.2024

    “Дія” отримала нові функції: керування медичними даними тепер онлайн

    Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про розширення функціоналу мобільного додатку "Дія", що надасть громадянам доступ…

    28.06.2024

    Windows 10 отримає ще п’ять років підтримки та оновлень

    Компанія Acros Security, яка розробила сервіс мікропатчів 0Patch для підвищення безпеки програмного забезпечення, повідомила гарну…

    28.06.2024

    Instagram почав тестувати ШІ-чати на основі своїх користувачів

    Instagram запускає нову функцію AI Studio, яка дозволяє блогерам створювати чат-ботів. Поки що ранній тест…

    28.06.2024

    Чому не варто залишати зарядний пристрій від смартфона в розетці

    На запитання «Де зазвичай знаходиться ваш зарядний пристрій?» більшість людей відповість: «У розетці». Ця звичка…

    28.06.2024

    Найкращі смартфони літа: топ-5 цікавих новинок

    Якщо ви любите нові технології та обожнюєте свіжі смартфони з запалу, зі спекою, ця стаття…

    28.06.2024